doc
Solicitare informatii mediere
Informatii gratuite despre mediere pentru orice fel de disputa
Descarcă fișier
  • Mediator autorizat in anul 2010.

    Raportul anual de activitate in perioada 2011-2014 privind numarul solicitarilor de mediere,  comparativ cu numarul de contracte de mediere semnate cu clientii si numarul de acorduri de mediere incheiate de catre parti la mediator reprezinta oglinda evolutiei modificarilor legii medierii si a nivelului inca foarte scazut de promovare a acestei proceduri in Romania.


    Dupa 5 ani de activitate in acest domeniu, apreciez ca Medierea este o procedura flexibila, eleganta, de rezolvare a conflictelor pe cale amiabila, ce se adreseaza in mod special persoanelor inteligente, cu un nivel ridicat de educatie, care pretuiesc in mod deosebit timpul redus, cadrul informal,  confidentialitatea si echidistanta, ca beneficii  si avantaje reale ale acestei proceduri.

    Pentru orice fel de disputa, fie ea de familie, de afaceri, protectia consumatorului, in relatia cu medicul si spitalul, cu autoritatea locala, cu mediul educational, cu banca sau partenerii de trafic etc. gasesti mediatorul potrivit  aici ! Solicita informatii pentru mai multe clarificari si vei primi raspuns in cel mult 24 de ore.

  • Aveți nevoie de Mediere?

    Trimiteti-mi un mesaj